最新帖子

最新回覆

[聊天] 有個疑問,其實完全冇人追係咪一定關超級樣衰事?

有個疑問,其實完全冇人追係咪一定關超級樣衰事?

我上網睇過好多資料
有啲就話真係關樣衰外表事
有啲就話關性格太差事
有啲就話關內向事

你地點睇?
哩啲原因係點樣的?

但我唸返起,真係覺得我有異性留意戈排
係變靚咗先有異性埋身想認識吓你

以前有一排,中咗6合彩咁
冇咩點打扮,素顏冇化妝都比人讚靚
戈排都幾多異性埋身聊我傾計
仲好直接讚我靚女
態度好到呀,又温柔咁對我,又主動話幫手
但我扮cool扮矜持
扮高貴,唔多理佢地
好撚串咁
咁最後當然冇咩人追
但可能戈啲情景係自己ff出來
可能唔夠靚先冇人追

但又唸返起
我都試過樣衰
當時啲異性一副睇唔起既眼神
鄙視我
當我透明冇咩存在感

即係係總結咗我人生經歷過
靚咗先有異性留意你,但未必多人追
唔靚,根本冇人留意你

咁我拍過一次拖

初戀係qoos狂講嘢扮可憐扮有正義感識返嚟

咁佢當時未見過我個樣,唔知我是否樣衰
可能真係狂講嘢博存在感外向口水多過茶
講嘢又搞笑幽默感吸引到,都關性格方面主動啦

到最後分手都係嫌我樣衰事既
因為我可以成日唔洗頭出街,唔注重儀容
(下次有機會拍拖,我唔敢咁大膽啦,好心執吓個樣)

分手戈時,啲朋友(扮)關心我,
我問點解會比綠帽我帶,佢地都話因為我唔打扮樣衰先咁,男人個個都睇樣架啦

咁又係,唔靚但都要執整齊啲

我有將心比己過

如果我男朋友著衫柒,唔洗頭,污糟同我出街
我真係會嫌佢囉,覺得佢好唔尊重我
嫌佢係唔關五官事
整齊就夠

我自己都係咁樣,唔洗頭同頭亂
著啲衫,著睡衫咁,難聽啲講句係衣著柒

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2018-3-3 09:01 PM 發表
咁我拍過一次拖

初戀係qoos狂講嘢扮可憐扮有正義感識返嚟

咁佢當時未見過我個樣,唔知我是否樣衰
可能真係狂講嘢博存在感外向口水多過茶
講嘢又搞笑幽默感吸引到,都關性格方面主動啦

到最後分手都係嫌我樣衰事既
因 ...
唉,散咗都好
當時我係恨發姣拍拖先一齊
雖然最後一齊耐咗真係變咗依賴咗佢
分手戈時好唔捨得,習慣咗有個異性係身邊突然冇咗,然後過多一排,接受咗失戀
離開您啦,習慣返單身,就唸通
其實放過人啦
又唔係真愛,又唔係真係鍾意人
空虛寂寞先想人陪吓
其實有人肯同我拍拖,執到啦
起碼有個異性肯陪我一段時間,感恩啦
我哩個發姣恨拍拖既姣閪終於願望成真啦
知足啦

唔知係咪應該咁,今天可以唔記得之前的痛。
咁樣的情況好接近日期發生,我睇睇了,同我估的接近,係有咁所以咁。自作業障,搞到咁。

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2018-3-3 09:14 PM 發表

唉,散咗都好
當時我係恨發姣拍拖先一齊
雖然最後一齊耐咗真係變咗依賴咗佢
分手戈時好唔捨得,習慣咗有個異性係身邊突然冇咗,然後過多一排,接受咗失戀
離開您啦,習慣返單身,就唸通
其實放過人啦
又唔係真愛,又唔係真係鍾意 ...
其實我真係唔識拍拖
我第一次拍拖真係做返自己,表露無遺
演員都唔做吓,扮吓嘢

真我好d

那時我係痛,但個Qoos重複貼

見到咁嚇

您唔能全部都一樣的留言,嚇

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->