请登录

登录后更精彩...

[用電話零成本掘礦coin] Pi network 幣

新手上路

最新狀況 :
目前 Pi 幣核心團隊正在進行第一輪小規模的真人驗證以及內部轉帳功能,不久將來就會進行全面既驗證(提交passport , 身份證或車牌),驗證成功後,轉帳功能就會隨之而開放。

btw
目前註冊帳號需要入invite code ,可以用我自己呢個 : kairsin

新手上路

驗證目的 :
Pi 幣(π幣)係美國加州Stanford University 博士團隊於2019年3月14日新整出黎既虛擬貨幣。為左即將到來既上市計劃及可持續發展,團隊決定推出KYC驗證機制,封殺bot 同分身帳戶,守護真正掘緊礦既人利益。

唔驗證會點 ?
選擇唔驗證,你仍然可以掘礦,但唔會有轉帳功能,即係你帳戶入面賺到既 Pi 幣將來無法轉去另一個帳戶或交易平台。

bot 同分身唔驗證又會點 ?
只有驗證左既帳戶,賺到既 Pi 幣同埋分成先可以自由轉帳。
例子 :
分身一號掘左 100 個 Pi 幣,而佢既收益人得到 10 個加成 Pi 幣,但因為分身無進行驗證,所以呢 110 個 Pi 幣係無法轉帳出去交易平台或者其他帳號。

新手上路

π幣(Pi Network)係美國加州Stanford University 博士團隊新整出黎既新虛擬貨幣。從2019年3月14日創立以來,半年多少少已經有超過100萬用戶,仲急速增長緊,係Reddit已經好紅好多人講緊,甚至紅到有幾個自己既專區

特點:佢係通過手機進行“挖礦”,只需要24小時開app一click次就得, 中間唔使開app, 甚至連手機都唔使開

呢個幣最大好處係完全0成本挖礦,類似Bitcoin比特幣早期,完全係彎低身就執到張下期六合彩飛既感覺。10年前錯過了左比特幣,今次Pi Network(Pi幣)唔使成本,點都挖左先

安裝好容易,直接係Google Play或者App Store掃尋 "Pi Network"再安裝就得

新手上路

安裝後,揀用Facebook或者電話號碼註冊。然後再set密碼同用戶名
而Pi Network係行邀請制,一定要入個Invitation Code. 你可以入我既: kairsin
你會先免費收一個pi幣,3日後你可以將我同其他用戶加入你既Security Circule。加夠5個,挖礦速度就double