最新帖子

最新回覆

有無人打RSL的拍啊!!!!

有無人打RSL的拍啊!!!!

有無人打RSL的拍啊,感覺如何

我有兩把RSL球拍,一) RSL 6800, 二) RSL 6190
    一)  RSL 6800 是一把不易操控的球拍,沒有相對的水平,難於操控的。
    二)  RSL 6190 是一把易操控的球拍,雙打適用。

6、7年前咁上下...買過一塊.....幾好打...唔記得咩形號...
後來同人撞拍斷左...而家都仲放系屋企...雖然已經發晒毛...
但係都唔捨得掉.....因為佢同我一齊出過好多汗...有好多回憶...

!@$^%!Q#^&$#!*&@%!*&#$)(*&*&%............

我的相簿: www2.fotoc.com/patrich

引用:
原帖由 patrich 於 2009-3-22 06:59 AM 發表
6、7年前咁上下...買過一塊.....幾好打...唔記得咩形號...
後來同人撞拍斷左...而家都仲放系屋企...雖然已經發晒毛...
但係都唔捨得掉.....因為佢同我一齊出過好多汗...有好多回憶... ...
.. 如果吾係太傷..而家可以寄返大陸補返佢
吓~!! 系咩~!! 哦~!!  o_O '...

找到耗子的就是好貓~!!  ...那管它是白貓/黑貓/熊貓......還是死貓.>.<

平平地...有声! 會叫!! 好過冇!! 至爱 CAV ^_^

補完上磅同平均都會有d唔同啦

新炭纖補法話有返8~9成

上到25磅
吓~!! 系咩~!! 哦~!!  o_O '...

找到耗子的就是好貓~!!  ...那管它是白貓/黑貓/熊貓......還是死貓.>.<

平平地...有声! 會叫!! 好過冇!! 至爱 CAV ^_^

今日去之前有人講代理rsl那間店,d拍真係少到,唔知邊度有這個牌子買呢

我近排都買左一枝..x2 blue....雙打幾好用的呢~~

X2 有米人 你係邊度買

引用:
原帖由 patrich 於 2009-3-22 06:59 AM 發表
但係都唔捨得掉.....因為佢同我一齊出過好多汗...有好多回憶... ...
我用過好多fd補翻既拍, 普通打下還可以, 如果全力扣殺既話, 塊拍既左右兩邊震幅大左好多,手腕係不知不覺間承受多左"樓"(唔識打戈個字)力, 係控制角度方面 難掌握左, 手腕快攰左,手指亦有同感
唔建議浪費錢~~~~~~~~~~~!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=556097310

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。