最新帖子

最新回覆

緣份的天空

切勿在此吹水.......
即使係天使&惡魔.
我太會隱藏自己的悲傷.
你們憑甚麼去審判我的靈魂.
相信你的選擇.將會變成無可取替之物.

..............

沿途就算跌  要跌得好看
才能不自責  報答別人厚望

新發現... 蒲左咁耐都唔知有呢個地方
支持一下先

年齡:24~30之間
高度:168~170之間
體型: 正常人SIZE
興趣: 玩, 運動, 圖書館, 寫書法, 睇植物同動物.....好毒呀   
星座: 金牛座
本帖最近評分記錄
  • 積克維達 古古 +20 感謝死毒撚 分享 2011-10-10 11:19 AM

年齡: 23
高度: 156
星座: 天秤座
興趣: ACGN, 聽歌, 上網, 食野, 玩, 去旅行...
MSN: hikaru_kaoru_2@hotmail.com

本帖最近評分記錄
  • 積克維達 古古 +20 可以GE話留MSN ......係給大家有意做朋友GE ... 2011-10-13 05:11 PM

名:stephen
年齡:22
高度:160+
星座:水瓶
興趣:攝影旅行集郵乒乓

文員仔一名~叫我賢仔啦!
anpan89127@hotmail.com
本帖最近評分記錄

年齡:18~25
高度:150~160
體型: 發福型
興趣:上網,食野,訓覺
星座:獅子座
本帖最近評分記錄

年0: 22
高度:162
星座: 天秤
興趣: 上網  傾計 (我基本上除左訓教之外都ON住line~)
msn:bman_forever@hotmail.com

HAHA~...原來有個咁 GE貼!!!^^

本帖最近評分記錄
\幸福的愛情種子〃°會在我們不知不覺下°/\/□*種在我們的心裡°★||◇∞而我將會成為你心中最愛的那個嗎◆ξ〢×。||體諒你是我現在必須去做的*×但請你體諒一下我的心情*!|``想你°+〞從沒有改變…╮*└.**

真係呃到女....

=================
年齡: 26
高度:166
星座: 處男
興趣: 保齡,羽毛球,唱k,fb,iphone,av

本帖最近評分記錄

緊緊相依的心如何..say good bye~ ^ v ^  我對佢做既壞事其實為左佢好, 等我地既感情更加深都算壞事嗎?

年齡:18~25
高度:160~185
體型: 一般型~
興趣:冷笑話,長槍,高達,找另一個女神.
星座:魚魚
本帖最近評分記錄
我為人謹慎,但有時都只係傻仔一名

年齡: 23
高度:150~160
體型: 嬌小型
興趣: 上網、訓覺、shopping、旅行
星座: 金牛座
msn:amyteng6@macau.ctm.net

生活太悶..純粹想識多d朋友..
有緣ge可以add下我傾下計做個朋友..^^
本帖最近評分記錄
有一種情緒是不具名的悲傷
跟我愛不到的那人彷彿無關

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。