最新帖子

最新回覆

自己車衫

引用:
原文由 威尼斯商人 在 2004-4-27 01:04 PM 發表:

我就係買左$99果個囉
都算方便ge
好過用手連囉
造3前..你洗唔洗起定個草稿ga
定隨意剪....想點剪就點剪...!!?
Choose the Right.Peace out!

引用:
原文由 yusakei 在 2004-4-27 05:47 PM 發表:

定係想點造就點造...!!?

引用:
原文由 威尼斯商人 在 2004-4-25 03:28 AM 發表:
有冇人有興趣自己車衫架?
我好鍾意又好有興趣
自己做到衫比自己著
我覺得個feel真係好滿足
而且全世界都唔會搵到同一款ge衫
好unique~~~~~

我仲有好多野唔識架
希望大家o係度交流下整衫心得丫

呢條 ...
嘩~~幾好wor~不過d色就...沈左dd∼

我淨係知點補衫ja∼∼hehe
      [color=#d100ff]  _____________       [/color]               [color=#ad00ff]___________________________[/color]  [color=#ad00ff]☆ [url=http://www.qoos.com/bbs/forumdisplay.php?fid=178&sid=3a4EQL]◤海洋世界◢[/url] ★[/color]

引用:
原文由 yusakei 在 2004-4-27 17:47 發表:

咁當然要啦~~~~
我以前去過cpttm學造衫架
不過唔係好記得點畫紙樣喇

引用:
原文由 威尼斯商人 在 2004-4-27 09:28 PM 發表:

咁當然要啦~~~~
我以前去過cpttm學造衫架
不過唔係好記得點畫紙樣喇
HA....冇記性........

哈哈.........如果疊[秘笈]冇dump到就好喇
紙樣真係幾難畫

引用:
原文由 威尼斯商人 在 2004-4-27 01:04 PM 發表:

你果然識睇wor~~~~~
係呀, 胸線同背線都係臨時記得要車
我都有d舊衫, 但未諗到點改

你係咪都識車野架??
車就唔識架la,改下褲腳咁都識
我阿媽阿婆aunt全部都識造衫,自己又買得衫多,
件衫造得好唔好都仲識識地睇既...

引用:

我就係買左$99果個囉
都算方便ge
好過用手連囉
我都係用果隻衣車架喎~買左成年架啦,係近呢個月先搵返出黎玩
我有個fd佢以前又係買左一個衣車仔,都成三四百蚊架,
佢話咁貴買返黎但係連牛仔褲都改唔到
但係呢個一百蚊都唔駛又改到牛仔褲喎,超抵~

商人會不會穿那件衫出街的~!?
r E f r E s h ~ t O b E d E l I v E r E d f r O m p E r s E c U t I O n ~ !

引用:
原文由 小藍彩 在 2004-4-28 00:37 發表:

我都係用果隻衣車架喎~買左成年架啦,係近呢個月先搵返出黎玩
我有個fd佢以前又係買左一個衣車仔,都成三四百蚊架,
佢話咁貴買返黎但係連牛仔褲都改唔到
但係呢個一百蚊都唔駛又改到牛仔褲喎,超抵~
噫噫~~~~高人~~ :tup:
遲d有機會搵你出黎慢慢請教丫~

我以為99果部衣車仔唔車得jeans架添
乜真係咁夠力架?? :notify:

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。