改變顯示 打印

我可以陪你去看星星.........

我可以陪你去看星星.........

多多指教~~

附件

我可以.Rm (1.05 MB)

2007-6-5 06:00 PM, 下載次數: 343

我可以

作詞:林唯/蔡旻佑     作曲:蔡旻佑

寄 沒有地址的信
這樣的情緒 有種距離

你 放著誰的歌曲
是怎樣的心情 能不能說給我聽

雨 下得好安靜
是不是你 偷偷在哭泣
幸福真的不容易
在你的背景 有我愛你

我可以 陪你去看星星
不用再多說明 我就要和你在一起
我不想 又再一次和你分離
我多麼想每一次的美麗 是因為你

寄 沒有地址的信
這樣的情緒 有種距離

你 放著誰的歌曲
是怎樣的心情 能不能說給我聽

雨 下得好安靜
是不是你 偷偷在哭泣
幸福它真的不容易
在你的背景 有我愛你

我可以 陪你去看星星

我可以 陪你去看星星

勁呀  d 假音上到  我想問下點上嫁  我真係想知點樣上
上極都上唔到 =.=  我學好呢首歌 唱比人聽呀  教教我點樣上哥個假音 .....thx

唱得好聽wo~
d震音都好西利~
不過就太多

你知你衰乜架la~~~
做乜突然唱d咁ge歌~~
吾好亂諗野la~~考緊試架(其實話緊自己,.,.)

引用:
原帖由 人知常情 於 2007-6-6 12:12 AM 發表
勁呀  d 假音上到  我想問下點上嫁  我真係想知點樣上
上極都上唔到 =.=  我學好呢首歌 唱比人聽呀  教教我點樣上哥個假音 .....thx
唱比gf哩~~
上假音.....我唔識點教人喎......都係自己領略架咋....sor.....ry...

引用:
原帖由 ┼豆腐● 於 2007-6-6 12:44 AM 發表
唱得好聽wo~
d震音都好西利~
不過就太多
我都覺得太多.......hehe
thx ~~

引用:
原帖由 是元介 於 2007-6-6 01:15 AM 發表
你知你衰乜架la~~~
做乜突然唱d咁ge歌~~
吾好亂諗野la~~考緊試架(其實話緊自己,.,.)
.......最高都係攞c架啦......依家都未温呀....
你咪又post歌~~~~

都係o個句...太多震音...
整體o黎講ok的...同埋你唱得實d會更好...
可以再好d...:)
支持你

珍惜生命莫等待,末日將至又何哀? : )

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/21255_10200149783401768_777331717_n.jpg
海綿飽飽

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q89/1098074_10200799237837723_792553057_n.jpg
藍衫

其實...你做咩咁多手要copy佢出o黎

目標五萬帖...go!!!!!!
等呀等~=w=  10th of May
你是因可愛而美麗還是因美麗而可愛呢? 27th of Sep.,08
.

haha...我都好中意呢首歌架bor...

整體黎講..都唔錯

不過呢...震音係就係好啦...不過震得太多會令到整首歌只注意到一個Point..就係震音...

同埋會令到首歌仔好怪架...

假音上同轉都唔錯bor..勁野呀...haha

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。