最新帖子

最新回覆

有冇同學係科大醫院睇過醫生ar?

有冇同學係科大醫院睇過醫生ar?

如題......

實有啦,,,
不過咁又點= =!!??

女人都想找到一個情深似海的男人...                              

可是當他的一往情深不是向自己時....         
            深情=無情 

傳聞好似好貴~~~~~~~~

呢個係事實......唔係傳聞!!

= ="" 有個email話lo住aia張唔咩卡唔洗錢.......

我都有睇到.....仲有好多條款添!!!限你睇幾多次..........

理得佢貴唔貴
最緊要睇得好!!!!!
Now'z crew
Tel : 28522735 (4:00pm~10:00pm)
Website : http://www.xanga.com/nowz_dance_crew

引用:
原帖由 天使的傳人 於 2008-2-25 09:28 PM 發表
理得佢貴唔貴
最緊要睇得好!!!!!
咁你睇得好唔好ar

都OK得架
不過我係睇教授級果啲醫生~
Now'z crew
Tel : 28522735 (4:00pm~10:00pm)
Website : http://www.xanga.com/nowz_dance_crew

我的經驗:比鏡記更謀財,比山記更害命................

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。