最新帖子

最新回覆

國產高達模型真係不得了

國產高達模型真係不得了

今日收到淘寶買o既國產1/144 nu gundam,
開盒之後大吃一驚,
國產模型竟然如此精細,
所有detail位, 線位都十分清晰,
甚至可以比美bandai,
分件亦不錯,
頭部仲係一件過,
唔駛補夾口,
不過未砌所以唔知D關節位如何,
就咁睇D件真係好靚,
原來國產模型技術進步得咁快....

p.s, 唔知呢度比唔比post國產野, 唔比我會即刻del....

附件

2010-4-21 02:38 PM

牌子叫乜名? 係唔係日本公司授權生產? 幾錢呀?

澳門有 ?
邊度入咖 ?

我都有留意le隻野~~估唔到佢又出得幾好wo
多款模型水貼,蝕刻,改件 可訂.有興趣請pm我.thz
http://www.facebook.com/pages/MC-Studio/146704185381175

回復 4# 沖田芥 的帖子

係呀, 我開頭見到淘寶d圖都係半信半疑,
諗住買黎玩, 又唔係好貴,
點知見到實物又真係幾好wor

回復 2# benteng 的帖子

你去淘寶度打"模魂真悟"就會見到,
睇個包裝應該唔似日本授權,
75蚊人仔, 要埋水貼的話另加5皮...

回復 3# Roo0 的帖子

澳門應該冇喇,,
o係淘寶入的.......

好似幾正咁wo~ 國家呢種技術如果用係好ge地方就好啦..

香港行街見到, 個價係兩倍. 拎上手睇過, 都叫ok. 拱北應該遲下有.
可否不分膚色的界限,願這土地裏,不分您我高低.......

M.O.S. system START
General = ON , Unilateral = ON , Neuro-link = ON , Dispersive = ON
Autonomic = ON , Maneuver = ON

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。