改變顯示 打印

凌曉雨-6A高材生李泳枬 饅頭:「我鍾意打機多啲。」

呢個同三島鼎爺玩完Cosplay即成為焦點嘅Cosplayer叫饅頭,高登仔起其底,大發現原來係曾經上報紙頭版嘅AL6A女學生。講咗重點先,「我冇拍拖呀,都未拍過拖。」正呀喂!相對冇咁重要嘅係:「其實我唔係好鍾意玩Cosplay。」

凌曉雨 李泳枬 饅頭令人葡萄的女同學

點解唔鍾意玩Cosplay,但又扮凌曉雨扮到連《街霸 X 鐵拳》製作人小野義德都話未見過咁似。「其實我係鍾意打機多啲,打機見到啲好鍾意嘅角色,先會有想cosplay嘅念頭。」原來饅頭自PS年代已成為機迷:「嗰陣小學同細佬買咗部PS打機,其實都未算好鍾意。之後又玩吓online game,再之後打psp先開始越打越多。」饅頭現在大學讀法律,AL攞6A喺佢口中唔係難事:「其實係考試前先讀,上堂有聽書咪得囉。」讀書時難免遇到呢類唔係好讀書但好好成績嘅同學,係,我認,如果坐佢隔籬位,我應該會好葡萄好想捏爆佢個頭。

凌曉雨 李泳枬 饅頭愛玩追女game

近年都係PSP忠實fans,「其實我咩game都玩o架!」估唔到係最沉迷「芒亨」,「梗係同人圍埋一齊玩先開心!我o依家放學有時都會同啲同學去麥記打機。」仲有咩game特別喜歡?更加出人意表:「我鍾意啲追女仔game囉。睇吓啲故事都幾得意。」由於訪問喺SCEH辦公室進行,《街霸 X 鐵拳》開到大大聲,所以問到佢有冇玩《Love plus》時,佢好醒目地話:「講NDS遊戲唔係咁好嘅。」

客串過港產《街霸 X 鐵拳》段片之後,饅頭仲話o依家練緊用泰王,想睇佢嘅身手,就記得睇埋我哋段片,出昇出波冇問題,技術則有待改進。

凌曉雨 李泳枬 饅頭愛看的漫畫是……

「我都唔出街嘅。」喺佢口中形容嘅自己相當「宅」:「我一個月先會出一次信和,一次過買晒想睇嘅漫畫返嚟!」放假多數唔出街,「喺屋企好多嘢做o架,打機睇漫畫、動畫。」講到現時最愛嘅漫畫,「《One Piece》啦,我覺得路飛好得意。」仲有呢?開始吞吞吐吐:「我唔記得喇。」唔,尷尷尬尬咁款,唔通係BL漫!「唔好問啦!」噢噢噢噢!

未算性感
講番Cosplay,睇佢之前扮過嘅《Dead or Alive》「霞」,wow,好sexy,「都唔係好性感啫,都三點不露……」驚喜答案真係越問越有。下個扮嘅角色會係咩?「我唔知呀……睇吓鍾意咩角色囉

附件

凌曉雨 饅頭 1.jpg (100.93 KB)

2012-4-10 02:11 AM

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 1.jpg

凌曉雨 饅頭 2.jpg (32.3 KB)

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 2.jpg

凌曉雨 饅頭 3.jpg (43.11 KB)

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 3.jpg

凌曉雨 饅頭 4.jpg (38.62 KB)

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 4.jpg

凌曉雨 饅頭 5.jpg (51.57 KB)

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 5.jpg

凌曉雨 饅頭 6.jpg (43.51 KB)

凌曉雨 饅頭

凌曉雨 饅頭 6.jpg

純過蒸餾水??? @.@

小妹妹 可吃之

饅頭

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。