最新帖子

最新回覆

[求助] 請問有乜方法可以叫管理員刪除我呢個帳號同所有文章?

請問有乜方法可以叫管理員刪除我呢個帳號同所有文章?

如題
28歲香港男仔係澳門工作,真心認識女朋友(香港女仔優先考慮,89~93年為佳)

澳門電話:63997307(無whatsapp, 請不要whatsapp到這個號碼,我不會收到訊息)
Facebook: henrytam19890102hk

引用:
原帖由 henry222salmons 於 2017-8-7 01:20 PM 發表
如題
點解要刪?
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

PO色情內容,就會有人BAN你帳號!
吸煙=慢性自殺   二手煙=慢性謀殺   係公共場所吸煙=謀害公眾生命
呢D害人害己既自私鬼應該拉去做煙肉!

過一排自然就會沉ga la,難道你以為仲會有人趁低吸納咩?!

引用:
原帖由 速度究極體 於 2017-8-7 04:43 PM 發表
漁佬好好人造福網民
ˊ_>ˋ一個人喜歡你的程度,一般和他回你短信的速度成正比。滝澤ローラ ♥

引用:
原帖由 速度究極體 於 2017-8-7 04:43 PM 發表
咁敗壞道德既野做乜要做?我PO色情內容明知道觸犯版規點解仲要知法犯法?PO完有錢賺咩?玩野唔該行遠D
28歲香港男仔係澳門工作,真心認識女朋友(香港女仔優先考慮,89~93年為佳)

澳門電話:63997307(無whatsapp, 請不要whatsapp到這個號碼,我不會收到訊息)
Facebook: henrytam19890102hk

引用:
原帖由 henry222salmons 於 2017-8-7 11:40 PM 發表
咁敗壞道德既野做乜要做?我PO色情內容明知道觸犯版規點解仲要知法犯法?PO完有錢賺咩?玩野唔該行遠D
唔po色情,得罪我一樣可以如願以償,我係qoos殺人王!

吸煙=慢性自殺   二手煙=慢性謀殺   係公共場所吸煙=謀害公眾生命
呢D害人害己既自私鬼應該拉去做煙肉!

引用:
原帖由 速度究極體 於 2017-8-7 11:41 PM 發表

唔好啊
ˊ_>ˋ一個人喜歡你的程度,一般和他回你短信的速度成正比。滝澤ローラ ♥

色情~好多種!

有女色,有男色,有青春色,有晚老色,

還有人獸色,獸人色,人魔色,魔人色,人神式和神人式!

近期大熱!跨性別色~傳說非傳統更色更爽更愛惜!

色色在線找色色處理!真愛出色唯有色色!
康佳綜合診所.下環街小市巷前行天橋轉入.土庫圍地下~!!

內外婦兒中醫跌打理療~!!感冒速清陽萎速治!

西醫:鮑醫生 文風是也..Wechat ID :Psf173

引用:
原帖由 速度究極體 於 2017-8-7 11:41 PM 發表

你講到咁認真,一陣d年輕人話你濫用職權
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。