最新帖子

最新回覆

[聊天] 其實拍拖結婚算唔算邪淫?

其實拍拖結婚算唔算邪淫?

???

咁都叫邪淫人類早就絕種啦!
吸煙=慢性自殺   二手煙=慢性謀殺   係公共場所吸煙=謀害公眾生命
呢D害人害己既自私鬼應該拉去做煙肉!

你應該先問,究竟男女間有無純友誼先?!

閱了這一則貼。

引用:
原帖由 new22 於 2017-9-28 02:11 發表
我係諗,到底點樣定義為「邪淫」?睇了少少,原來一般上係指「不適當的性行為」。

非禮勿言,但都係睇Qoos「偶發性淫婦」之權威——文風而有以下的。
據權威金句:「由!婦淫性偶發開始!」
您要留言個「由」字係要咁樣表達「由!」 ...
可惜全部都係有佢講,無人講,,,,,,,,,,

如果我真係咁不幸嫁唔出
咁人到中年會俾人笑老姑婆
我唸住用邪淫嚟串返笑我嫁唔出既人
如果有人笑我既話
我會話 嫁得出巴撚閉啦
你邪淫緊咋,
唔好以為好威啦
唸住咁樣串返人囉
再鬧埋人係雞
咁樣咪冇人敢笑我囉

咁如果嫁得出咪唔用囉

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-28 08:51 發表
如果我真係咁不幸嫁唔出
咁人到中年會俾人笑老姑婆
我唸住用邪淫嚟串返笑我嫁唔出既人
如果有人笑我既話
我會話 嫁得出巴撚閉啦
你邪淫緊咋,
唔好以為好威啦
唸住咁樣串返人囉
再鬧埋人係雞
咁樣咪冇人敢笑我囉
...
人地同性戀哥d都未怕被歧視,

孤單寡人又有乜好怕喎。。。。。。。。。。乜都係你自己既心魔咋

no any 寫寫???

引用:
原帖由 風聲 於 2017-9-28 08:42 AM 發表

可惜全部都係有佢講,無人講,,,,,,,,,,
因此我去睇睇,有盧梭的,之前佢有一句好多人引用了。
盧梭「怨恨是一袋死老鼠」。這已經好好了,而

用思想家卢梭的话来说就是:“冷冰冰的理论,只能影响我们的见解,而不能决定我们的行为;它可以使我们相信它,但不能使我们按照它去行动,它所揭示的是我们该怎样想,而不是我们应该怎样做。”

《爱弥尔:论教育》,是让-雅克·卢梭自认为是“我的所有作品中最好、最重要的一部”

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-27 06:07 PM 發表
???
任何有慾念皆是
施主,早日投胎
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。