最新帖子

最新回覆

[聊天] 。。。

。。。

發洩完,講都side鳩氣激撚到噴火

放鬆一下,其實你份人係點,唔係十日就可以改變到,

係平時既細節中已經反映哂出黎啦,

種咩因,就得咩果,

你咪睇開d lo,,,,,,,,或者有好消息呢。。。。。。

您的粗口可能同您老闆有得fight,可能可以志趣相投的!
這係我能諗到的。

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-29 20:12 發表

你心地都好差,憑咩話我因為心地差被炒?
我從來無話過我係好喎,

而且你係尼度既一言一行已經話左俾大家知,

你究竟係個咩人,,,,,,,我仲需要重複講一次嗎?!

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-29 20:31 發表

成功人士唔玩qoos唔會見到我講既嘢
現實生活俾人讚我善良乖巧囉
唔知邊個今朝先被人照肺呢?!

唔通人地就係見你特別好蝦,所以就去蝦你,設個局黎害你?!

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-29 20:33 發表

所以你見我就快失業,你好開心咁喎
仲唔係黑心?
如果我真係你所謂既「黑心」,

我直接就寫「齊歡唱,齊慶賀」啦,講咁多無謂野做乜,,,,,,,

您有想發表的?

唔知今回,係咪我激到佢噴火了。

引用:
原帖由 new22 於 2017-9-29 21:04 發表
可能係「火遮眼」,睇同一樣野,但係人人的感受唔同。就事旦以下。

放鬆一下,其實你份人係點,唔係十日就可以改變到,

(開頭都算係咁了,知您心情緊張怕俾人抄,咪叫您「放鬆」,然後承接前面「放鬆」,解釋您知,若佢們已經先入為主, ...
未做新工已經知道自己份人係咁,但又唔做d野去改變,

難道你希望人地會自動因為你入職而改變嗎?!

你以為自己係邊個?!一個試用期都未過既基層員工咋。。。。。。。。。

世界就係咁現實,被人鬧下呻下有咩大不了?!

你大可以當佢哥日發神經m到囉,

又或者進取D仔細諗下,究竟佢講既係岩or錯,從而自己作出適當既改變,

物競天擇,適者生存啊。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2017-9-29 21:28 發表
我覺得努力工作就夠
同你講,有三個高層投訴我唔出聲
經理,老世個仔,老世

係佢地當我透明先咋
點出聲呀
假如你係老闆,

見到個自己咁既員工,你會點做?!

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。