最新帖子

最新回覆

[分享] 龍蛇馬尚有價有市!

龍蛇馬尚有價有市!

三套加張中銀百年纪念鈔~是日還值4千!

今日~賺到了~明晚斧山行!
康佳綜合診所.下環街小市巷前行天橋轉入.土庫圍地下~!!

內外婦兒中醫跌打理療~!!感冒速清陽萎速治!

西醫:鮑醫生 文風是也..Wechat ID :Psf173

引用:
原帖由 文風 於 2017-11-15 08:59 PM 發表
三套加張中銀百年纪念鈔~是日還值4千!

今日~賺到了~明晚斧山行!
我的還在,儲齊一套,再講
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

明年才猴!

牛、虎、兔、雞、狗、豬有鳩牌等呢?

祝你有命儲蓄下去了~祝~祝~祝福你福壽康寧中國人壽吓!

西醫:鮑醫生 文風是也..Wechat ID :Psf173

引用:
原帖由 文風 於 2017-11-16 05:20 PM 發表

中淫獸已經放曬
明年,食風了
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

這個我問黎都冇用,但係唔知點解我會以下。

就連我都知,您好鍾意「中淫獸」,您的金句話:要炒都係炒「中淫獸」?
竟然搞到要食風,點解唔繼續炒「中淫獸」,或者留著「中淫獸」。
若您係炒開藍籌股,點解「中淫獸」咁特別,唔可以長持以收股息為目的?

您有冇用過「電子沙煲」?

之前我好像有寫過香精之類有助安眠,但係近來有新聞言香精唔小心弄到臉,會導致毀容,所以這要告知返。抱歉我的無知和唔識。
引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2017-11-17 02:10 PM 發表

中淫獸已經放曬
明年,食風了

九鳥係kau,唔係hiu。九鳥真的係雀類,難怪您和暴龍都咁鍾意。
應該咩都係12生肖,九鳥就難了。
引用:
原帖由 文風 於 2017-11-16 05:20 PM 發表

比特幣神經性狂升!

一種肉眼睇唔到的貨幣!閰羅王嫁女吧!

係的,有東西咁樣寫,若佢早早在唔知幾多年前投放50美金,依家唔知值幾多錢。
我都唔知真的有咁厲害嗎?放50美金就能無憂了嗎?那樣就像一劇「大贏家」,不過我唔覺得現實中有邊個基金能像「大贏家」那個,所以就算戲真的如人生,但戲怎樣都不能如到各自的人生。冇咁樣的基金,「大贏家」可能都係替基金打廣告。唉下先。

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。