最新帖子

最新回覆

[求助] (感情問題)有啲嘢想問好耐,唸唔明

(感情問題)有啲嘢想問好耐,唸唔明

如果係好耐之前同過個男仔表白
仲寫過情信俾佢
但佢都算係唔接受我
其實佢嫌我太負能量成個怨婦咁
唔受溝咁我咪算囉,唔通逼佢咩

咁係11月22日(星期三)戈日我又撞到佢
其實我係要去上堂
但我去揾間innisfree 面膜專門店
揾到遲到(其實就專登遲既,上堂好悶吧)
想買完先上

咁買完,去到,突然對面有異性對住我微笑
唔撚係FF架
我當時發緊呆好眼訓load唔到
後來行近啲,先認到
心唸:唉,真係死得。

佢仲好有男士風度咁開定門等我
我唸住避鳩開佢。等佢入咗先
佢居然等埋我

戈日既昨天冇洗頭冇沖涼,因為覺得好凍唔沖涼
All back綁頭髮個頭好撚油仲4眼look都幾樣衰吓。
Make sure戈日一定唔係靚女先有咁既待遇。
佢哩種對住我微笑又好有男士風度咁開定門等我
以男性角度即係點?
毒撚冇咩拍拖經驗,唔知
我覺得男仔係鍾意你係會追你
但男人主動追你又未必係鍾意你,可能又係想呃蝦條

我好亂
佢戈日既微笑同咁gentleman
唸咗好耐係咪鍾意我呢
定還是純粹打個招呼?

係咪Joey哥?
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

唔咁樣寫。

寫得不對。

引用:
原帖由 new22 於 2017-12-2 08:12 PM 發表
我少少咁寫,您都覺得個大子爺咁花心,又係Joey的話,之前佢好像有拍拖,依家呢?
其實我冇麼敢發表文字,因為我驚驚報應。
我有少少咁睇到,有些野前陣又呢d果d寫到咁,後陣子在字裡行間才發現那時寫到咁但又會分手了。
等下個Joey ...
關太子爺咩事?頂你

innisfree

引用:
原帖由 new22 於 2017-12-2 08:20 PM 發表
您也真的好上進下,我睇了
innisfree
好像都唔便宜的呢。
您之前唔係用咩「美麗日記」,果d應該便宜d。

您會消費的野,常常都傾向點樣搞靚自己既樣,若唔係您靚,係件物,如毛公仔,您也真的唔會消費買毛公仔。這好像係實情那樣了 ...
吊,我睇youtube澳門小姐用戈隻七色火山泥innisfree面膜
話,好用

我唸買咗成套
四百幾

專門店貴啲

頂佢
唔知邊到買會平

innisfreeno free

您想寫就寫吧。

innisfree???

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。