最新帖子

最新回覆

[分享] 用眼霜搽法令紋,

用眼霜搽法令紋,

好似真係冇咁深

要搽好多
再按摩咁點吓點吓
真係好似淺咗

太好啦
護膚唔可以懶

唔知係咪幻覺
希望得啦
唔想有法令紋

就係等下先知好唔好到。

引用:
原帖由 new22 於 2018-1-12 12:08 PM 發表
您笑就會見到紋了,咁您唔想人見您有紋,您咪常常笑,d人見您笑,咪唔覺您有紋。

唔知係咪???呢
我的手指無端端腫痛有膿,真係十指痛「龜」心,應該好像滿清十大酷刑的夾手指,會痛到失眠,我實冇感到,好像少少野,但係可以咁痛的,之後 ...
佢地冬緊眠

冬眠中的冬眠

引用:
原帖由 new22 於 2018-1-12 12:40 PM 發表
我都忘了,係鍾意冬眠的。
好腫,唔及昨夜的痛,網絡所寫,係好像麻痛。唔知係我忍唔到痛了,定係真的會咁痛,之前唔覺會咁痛的。我記得華佗果d係要咬毛巾,依家仲係分分秒秒在那裡痛。
我咪話11算了,等,但想試東西先,本黎能早試的,但 ...
你係我隻龜?
你變咗人同我傾計
但我記得我係qoos同你傾計戈時
我仲未買隻龜返嚟

情況係我唔記得,您幾時買,但係您有寫。

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-12 12:42 PM 發表

你係我隻龜?
你變咗人同我傾計
但我記得我係qoos同你傾計戈時
我仲未買隻龜返嚟
佢隻手仲未好返,仲係白色一達腫咗
我都冇再幫佢搽藥膏

其實上網睇少事,唔洗睇醫生
乾養同曬太陽就會好返

引用:
原帖由 new22 於 2018-1-12 12:08 PM 發表
您笑就會見到紋了,咁您唔想人見您有紋,您咪常常笑,d人見您笑,咪唔覺您有紋。

唔知係咪???呢
我的手指無端端腫痛有膿,真係十指痛「龜」心,應該好像滿清十大酷刑的夾手指,會痛到失眠,我實冇感到,好像少少野,但係可以咁痛的,之後 ...
唔笑都有
笑更加深

唔好告知,因此而唔笑?

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->