最新帖子

最新回覆

[聊天] 其實兩姊妹好似樣,但真係家姐靚少少,都係少少啫

其實兩姊妹好似樣,但真係家姐靚少少,都係少少啫

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-18 10:10 PM 發表
 https://youtu.be/YffAxXoSAjk
唉,樣靚少少都算
仲要成績都好過佢
受歡迎程度又好過佢

好難唔自卑妒忌

家姐有氣質淑女打扮

妹妹就中性打扮

兩姊妹搶男朋友

吊你啦

我大我呀妹15年

我男朋友唔會睇中我妹食小朋友啩

不過我呀妹有青春卜卜脆
我就中女啦喎

我又何嘗唔係同妹妹一樣

以前中學有幾個情同姊妹既朋友

又多仔溝過我
成績又好過我
樣差唔多啦,各花入各眼,唔算話靚我好多
但我朋友外表優勝過我,起碼著得有女人味,我就成個tb咁
係仔都溝過有女人味,人地又唔係gay
以前扮cool ,唔同男仔講嘢發姣,成日痴女仔玩,又粗魯,以為我同性戀
內心不知幾想有仔溝仆街

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-18 10:21 PM 發表
https://youtu.be/R0enl-IQr3o

全集
妹妹好可憐,我經歷過
一直控制自己唔好妒忌

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-18 10:22 PM 發表

妹妹好可憐,我經歷過
一直控制自己唔好妒忌
其實妹妹都唔差,只不過真係冇家姐咁靚啫
啲狗公係咁以貌取人啦

邊個靚就聊邊個

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-18 10:24 PM 發表

其實妹妹都唔差,只不過真係冇家姐咁靚啫
啲狗公係咁以貌取人啦

邊個靚就聊邊個
高跟鞋同著波鞋
男人多數會揀高跟鞋既

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-1-18 10:19 PM 發表
我又何嘗唔係同妹妹一樣

以前中學有幾個情同姊妹既朋友

又多仔溝過我
成績又好過我
樣差唔多啦,各花入各眼,唔算話靚我好多
但我朋友外表優勝過我,起碼著得有女人味,我就成個tb咁
係仔都溝過有女人味,人地又唔係gay ...
不過我留返長髮,都有啲男性留意我既
仲讚我靚同可愛
唔好灰心妒忌人

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。