最新帖子

最新回覆

[聊天] 20歲迷戀40歲大叔

20歲迷戀40歲大叔

https://youtu.be/xfI8rLjzKvI
條女都專登整容整到個樣好老

建議!

條女都應該專登整Hi整到個Hi好老!

大叔69也不年輕了吧!
偶發性淫婦~!!  人妻多誘惑!

所以樓主準備搵個50的?
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

其實這貼,我好像全部都睇過曬,改來改去,改左3個版咁上下。
您心裡諗的第一念比人知道應該冇壞,因為人可能會有唔同的睇法。
若東西有人願意多管閒事,前黎指正您,雖然難堪,但有唔同的,應該會好些。

您覺得之前有逆向思維,這呢有逆向矛盾。

引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2018-2-4 09:52 AM 發表
所以樓主準備搵個50的?
我求偶年齡要10年之內
咁先成熟得嚟都唔怕太老

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-4 06:34 PM 發表

我求偶年齡要10年之內
咁先成熟得嚟都唔怕太老
即係想10幾歲
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

佢有冇考慮過大叔既感受, 如果我要老樣做咩要溝20歲, 貪你有公主病

果然喺老當益壯~! 老而彌堅, 咁老食到嫩口既

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-4 06:34 PM 發表

我求偶年齡要10年之內
咁先成熟得嚟都唔怕太老
對方有冇話想要你?
ˊ_>ˋ一個人喜歡你的程度,一般和他回你短信的速度成正比。滝澤ローラ ♥

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。