最新帖子

最新回覆

[聊天] 咁整估人真係會嚇撚死

咁整估人真係會嚇撚死

https://www.instagram.com/p/BfkLUcVhIWo/

唔好開玩笑。

因為唔知係咪唔開心,所以有此!刪除本帖,真係用唔用係自便的。唔會誤會,冇影響到您或人的。應該。可能。

引用:
原帖由 new22 於 2018-2-25 12:26 PM 發表
您有上圖?我冇睇到圖。

好像暴龍,您話您常常黑口黑臉,其實就算您表面上黑口黑臉,其實您內心係好開心的?
其實您點樣知道自己開唔開心?
我而家又想轉話題
本身唸住問跑步後,面色係咪好咗?
有圖
但後來又後悔了

就像使用怪獸卡,咋一聲,咩都可以冇曬。東西就係簡單至如此而已,仲有什麼東西。
彷彿就像什麼東西都從來沒有過。
當然係指個人的情況。
就算麼都冇曬,若自己仲係度,呢個先係情況,所有好多時候,係關自己事而已。

但係好過份的,怪獸卡得一張,所以應該拆到一個貼而已,但係這裡可以即時拆曬所有貼去。
又貼又刪,其實好搞笑的,因為我睇過一短片,係諷刺一套電影。有相同的意念。

無常等等,就像咋一聲那樣,情況係都係得失。唔知點解今天諗到,得失不要之間了,得失之後的轉念。轉到,一樣都係轉返去得失。就係您點樣去定義您所衡量的得失。
我都覺,思路唔ok,d字唧唔出,頓真係唔知點。或者冇咩東西,就算了。

之但係,暴龍您寫的
石頭變小了都刪了?但係那算係難得一見的深度了。

您的轉話題,都轉左好耐下。

其實您真係玩即興的,就係唧了幾個貼,然後靜左,就意味您今個時段唧完了呢個話題了?

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->