最新帖子

最新回覆

[分享] 三個女人一個「因」好睇

三個女人一個「因」好睇

有多重人格超慘
個人格幾時出嚟都唔知
一個大律師有兩個人格
一個叫pina,鬼妹仔性格
好大膽。一出嚟就除胸圍
I'm free
自由啦

另一個人格好細膽
成個宅女咁

多重人格分裂,係出咗嚟都唔知
唔知自己做咩
變咗第二個人咁
好恐怖
有哩個心理病超慘

其實個原因係佢老母,太冇母愛
係咁踩佢

一個人大壓力到極端就會有人格分裂

陰公

我成日控制唔到玩qoos
我都懷疑自己有人格分裂
明明會講啲嘢對自己形象冇利,我都仲要日日發up瘋發顛
Post咗之後又後悔,做咩又係qoos講白痴嘢呀,我尸吊,又話唔玩

多咗個曾暴龍人格
但其實我知自己做咩
:titter:
打緊字都知
冇人格分裂

好彩我個人識減壓
又或者我生活都未算the worst
未算話好大壓力

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 10:40 PM 發表
係咁踩佢

陰公

我都懷疑自己有人格分裂
Post咗之後又後悔,做咩又係qoos講 ...
其實我好想唸到啲咩就講出來
唔講唔舒服
要係qoos發咗帖先舒服

唔係人格分裂都應該都係有啲心理病
但唔知係咩
表演欲?鍾意引人留意自己係咩痴線心理病?
我有唸過係自戀症
病因就係,由細到大都冇存在感,唔人見人愛,比人踩到我好差
就好想優秀威俾人睇,但弄巧反拙

其實人見人愛係要識擦鞋犧牲自己
但我又唔肯卑躬屈膝咁做

講埋秘密你聽
我當咗自己係皇太后,想不勞而獲
唔想討好人都想人對我好
受歡迎
但偏偏現實就人見人憎
可能係公主病

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 10:40 PM 發表
係咁踩佢

陰公

我都懷疑自己有人格分裂
Post咗之後又後悔,做咩又係qoos講 ...
唔講唔舒服

但唔知係咩
我有唸過係自戀症
病因就係,由細到大都冇存在感,唔人見人愛,比人踩到我好差
就好想優秀威俾人睇,但弄巧反拙

其實人見人愛係要識擦鞋犧牲自己
但我又唔肯卑躬屈膝咁做

講埋秘密你聽
我當咗自己係皇太后,想不勞而獲
唔想討好人都想人對我好
受歡迎
但偏偏現實就人見人憎
可能係公主病

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 10:48 PM 發表

唔講唔舒服

但唔知係咩
我有唸過係自戀症
病因就係,由細到大都冇存在感,唔人見人愛,比 ...
再講多個on9秘密你聽,唔講唔舒服
我爆啦,講完唔好笑
我對自我要求好高,想自己係完美女神
但偏偏我唔會打扮化妝著靚衫唔改變自己
我以為自己係天生麗質
唔洗打扮戈種素顏女神

但當人地笑我五官缺點,鼻扁,面色黃,我就超級唔開心,接受唔到現實自己原來係咁差

我就係咩都唸得自己太完美,自戀
一衰起上嚟,就接受唔到戈種落差

點解我會痴Q咗線

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 10:56 PM 發表

我爆啦,講完唔好笑
我以為自己係天生麗質
唔洗打扮戈種素顏女神

但當人地笑我五官缺點,鼻扁,面色黃,我就超級 ...
可能成日睇電視見到女主角又靚又叻
人見人愛
我就以為個人生一定係好似個女主角咁
我尸吊

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 10:56 PM 發表

我爆啦,講完唔好笑
我以為自己係天生麗質
唔洗打扮戈種素顏女神

但當人地笑我五官缺點,鼻扁,面色黃,我就超級 ...
係呀,即使比人地咁話我唔靚差
我都唔會去整容
我仲相信自己係天然素顏美女

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-2-25 11:04 PM 發表

係呀,即使比人地咁話我唔靚差
我都唔會去整容
我仲相信自己係天然素顏美女
唔好放棄接受治療
病情好撚嚴重

我想知有邊套tbb劇你會覺得唔好睇
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2018-2-26 10:45 AM 發表
我想知有邊套tbb劇你會覺得唔好睇

9點半戈套無間道
啲人話好睇
我覺得好無聊

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->