最新帖子

最新回覆

[分享] 戒邪淫良好生活习惯和经验方法

戒邪淫良好生活习惯和经验方法

你係咪尋晚睇左av
所以有報應
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

這係移形換影,一下子就改左標題,唔怪得,唔見左。
咁樣的風氣確係唔好,有時限那樣,後來者睇唔到,或有想追故那樣,難道要時刻守候?
因此可見您自己唔好理會比較好些,您係好難怎樣他人的。
我錯了,有樣學樣仲弊。

就像您深知一時一樣唔好,難道您自己唔係都一時一樣嗎?
或者您覺得您會時刻守候,其實您要一時一樣地去改,守候或著相之始係自己。

唔好中意我
中意我 我就好想離開佢

引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2018-4-17 11:06 AM 發表
你係咪尋晚睇左av
所以有報應
可能加盟揾快錢了!仲要~中出即飛多三嚿嗰種呢~
明珠動物台有電視直播!
偶發性淫婦~!!  人妻多誘惑!

回復 3# new22 的帖子

引用:
原帖由 漂亮暴龍 於 2018-4-17 20:00 發表
我唔係做得叻

只係我做錯嘢,好多時唔俾人知,唸辦法執返個爛攤子

但有啲遮掩唔住個錯誤俾人發現
至多比人鬧幾句
我唔係聰明底嚟

都好多時做錯嘢 ...
十足十我哥度個收銀,

明明做錯野,只係幾毫子,以為自己補返錢,條數岩返就無事,

但點知被人查到出黎,就被人話一次不忠,百次不容啊,,,,,,

有d錯,,係唔錯得ga,,,,,,,,,,,,,,,

您叻了

您叻了吧

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->