最新帖子

最新回覆

[聊天] 其實要打扮靚啲返新工

其實要打扮靚啲返新工

份新工係要同青少年接觸

同你地講,青少年都睇樣貌

我個大學同學因為做到主管級

我覺得佢因為係幾靚女,識打扮化妝,個樣係幾靚女

啲青少年先痴佢玩,同青少年CLIENT打好關係,老世咪鍾意,升職加人工囉

啲青少年口味我清楚,鍾意G -DROGAN,少女時代戈種呀嗎。韓撚呀嗎

其實我係工程公司做,我帶眼鏡,啲地盤主管唔知我叫咩名

已經個個叫我四眼妹

我聽到真係想死

我本身唔係帶眼鏡,返工扮吓嘢咋嗎

妖,我返新工唔帶glasses 啦

但點執個樣

我髮型咁樣

髮質差

衣著已經去淘寶淘咗幾件靚衫

真的嗎?
淘寶淘咗幾件靚衫-->冇圖冇真相
我好像睇到粗口字。

大吉利事,我的疑咳症,好像兩日後,食食有關咳的東西,好像冇咩。若係咳足8日呢,應該係咁先了。不過時好時壞的,好像真的壞多過好。又,唔知係蚊定蟲咬我。
其實做人真係好多煩惱那樣。

可能未必係您所諗的咁樣,唔係想同人打好關係,而係您同人關係唔好,人係唔會同您傾訴佢的心事,您唔知佢麼事,您點樣做好您份工的內容呢?您唔平易近人、和藹可親、天青氣朗等等,邊個敢痴您。
而您做到以上的話,無論對陌生人,又或者您致鍾意的樣衰冇真愛之未來男朋友老公,再推至您的家人,甚至婆媳關係,都應該有好巨大的幫助。
有些東西寫到一大堆點點點,當有人言因您係咁咁咁,所以就會這一大堆點點點,往往睇唔開,就係開唔到,所以睇唔到。

無異這些同人接觸的工種,相由心生係比較容易使人取信於您,之不過若唔靚,之不過真係心地善良的話,我諗會日久見人心的,這係似乎您用咩心待人。您這份工作,應該係一份算係可以積到好多福份的工作,因為福壽論那樣,確係使人感到您真把炮啊。

點解您一時漂亮暴龍,一時可愛暴龍,而您先前貼那些東西,您的戶口竟然仲可以留低,就連Qoos的對您不一樣些。
妒忌特權啊。

引用:
原帖由 new22 於 2018-5-8 08:31 PM 發表
點解您一時漂亮暴龍,一時可愛暴龍,而您先前貼那些東西,您的戶口竟然仲可以留低,就連Qoos的對您不一樣些。
妒忌特權啊。

Qoos咁寵我先慘
成世失敗者

玩qoos同睇av 一樣
都係有害大腦

d mood sot到呢

sot 但又sot下sot下

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2018-5-8 20:39 發表

Qoos咁寵我先慘
成世失敗者

玩qoos同睇av 一樣
都係有害大腦
邊個寵你?!

咁你認為做乜先對你大腦有益??

就算有,你會做咩?!

情況係唔能sot到怎樣

夜了,晚安了。

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->