最新帖子

最新回覆

[認真] 老老實實,認真答我

老老實實,認真答我

你地睇我qoos都大概知我人生經歷
我咁既條件係咪好難嫁得出?
唔洗驚hurt到我傷到我自尊心
我趁早認清事實好過
睇澳門高登
有個中女開過幾次post話自己32歲都未拍拖
我唸到幾年後的自己

睇啲高登澳門市民留言話
如果你靚的話,32歲都仲有機會
如果如花咁既樣,俾心機揾錢買定幾個震蛋喎

大家應該見過我啲相,知我咩樣
屬於其貌不揚,唔靚唔醜咁樣啦
打扮吓執吓髮型化妝,個樣先勉強合格吓

女人嫁唔嫁得出,唔關佢其他條件事,
最緊要唔樣衰
雖然我中學讀庇道,條件唔優秀
但我中學啲同學都嫁得出,好多人追架
不過讀得庇道想嫁有錢佬,書香世家既富有家座會難啲
人地父母會嫌棄

出得來行預左要還~

偶然當行善益街坊鄉里村長一類比隻蝦人地條吓當做公益都爽吓嘛!

戴兔就是了!
偶發性淫婦~!!  人妻多誘惑!

引用:
原帖由 chenfala 於 2019-1-2 09:15 PM 發表
偶然當行善益街坊鄉里村長一類比隻蝦人地條吓當做公益都爽吓嘛!

戴兔就是了!
你好煩,成日講哩啲

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-2 08:43 PM 發表
你地睇我qoos都大概知我人生經歷
我咁既條件係咪好難嫁得出?
唔洗驚hurt到我傷到我自尊心
我趁早認清事實好過
睇澳門高登
有個中女開過幾次post話自己32歲都未拍拖
我唸到幾年後的自己

睇啲高登澳門市民留言話
如果 ...
點解一定要結婚?
唔結婚無問題wo
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-2 09:41 PM 發表

你好煩,成日講哩啲
你竟然同大夫玩認真?
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

DD this

The trend like play chrysanthemum. Why not drink chrysanthemum tea?

竟然有人想結婚,自己都未攪得掂,

仲點同人地組織家庭啊?!自己諗下做人妻子同母親應該負起咩責任先啦。。。。。。。。。

引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2019-1-2 11:09 PM 發表

你竟然同大夫玩認真?
不竟~人生我們~認真過!

告知~其實你心~也愛我(╯з╰)

引用:
原帖由 new22 於 2019-1-3 12:16 AM 發表

我都有些想問大夫,但係寫寫下,我覺得我知道了,但係都係順問問寫寫。

簡短咁寫。
lgG,能驗到HSV1和HSV2,您唔能只驗HSV1,因為HSV1和2,都會發生在口和生殖器官,因此,係唔能夠驗到HSV1 positive和HSV2 negative,您就認為您唔用 ...
HPV生態就是定位棘皮層!向上生就角質層之椰菜花!向下生就浸潤最終癌變!
所以最危險部位就是=子宫頸口=>DeL~Hi射嗰郜位!
你就中出即飛~女就生癌病死!

戴套是你唯一的安全選擇!

肛交一樣C眼爆花!(>﹏<)

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->