最新帖子

最新回覆

[聊天] 我唸到條妙計揾工

我唸到條妙計揾工

佢話我空白期太長
我話戈段期間懷咗孕
離職原因有BB侍產
然後話小產咗休養
哩個大話真係perfect

做女人可以揾哩啲籍口
但我驚面試時講出嚟忍唔住笑
咁on9既大話

會唔會叫我攞醫生證明架

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-3 05:10 PM 發表
佢話我空白期太長
我話戈段期間懷咗孕
離職原因有BB侍產
然後話小產咗休養
哩個大話真係perfect

做女人可以揾哩啲籍口
但我驚面試時講出嚟忍唔住笑
咁on9既大話
  ...
試完話我知
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

到將來你要一個大話遮蓋之前既大話,我都想睇你以後點樣抬起頭做人,,,,,,,,,,,,,,

小產咗休養!

扮撚當專業專家學者的個人意見..

去銀葵醫院..開一張有力的證明書..最好..攞埋試管..塞塊豬潤落去做證管據證明..就萬無一失了..
偶發性淫婦~!!  人妻多誘惑!

如果真係用哩招
班騎呢怪hr可能要咨詢人即係我要揾個男人扮我老公
打電話去假老公到問
然後有心進一步check
我驚佢地去結婚註冊處到check有冇結過婚
班騎呢怪hr起底高手嚟

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-3 10:50 PM 發表
如果真係用哩招
班騎呢怪hr可能要咨詢人即係我要揾個男人扮我老公
打電話去假老公到問
然後有心進一步check
我驚佢地去結婚註冊處到check有冇結過婚
班騎呢怪hr起底高手嚟 ...
唔係,結婚註冊處check都唔撚洗驚佢
婚前性行為唔撚得呀而家
大把啦

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-3 10:55 PM 發表

婚前性行為唔撚得呀而家
大把啦
其實我自己唸方法幾醒,識唸吓個前因後果,點解決
但之前啲工比人睇死我埋沒咗我才能
同埋我唔鍾意比人限制個想法思想

如果我自己做波士,可能初開業,自己獨立想法
我會做錯好多嘢 ,但經驗吸收,失敗是成功的老母
蝕錢自己蝕,與人無尤,冇人鬧我
蝕得多就醒啦

我覺得自己好有潛質做老闆

我打工
有時老世講完點做點做,我都唔明佢講乜柒
因為唔係自己跟開
即係佢講咩,我先做咩
唔會唸到個前因後果變化
我就自責自己
老世就得把口,叫員工動手做

如果自己跟開,會唸到
又係到責怪我唸唔到
冇心做
真係吔狗屎

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-3 10:55 PM 發表

婚前性行為唔撚得呀而家
大把啦

蝕錢自己蝕,與人無尤,冇人鬧我
蝕得多就醒啦

我覺得自己好有潛質做老闆

我打工
有時老世講完點做點做,我都唔明佢講乜柒
因為唔係自己跟開
即係佢講咩,我先做咩
唔會唸到個前因後果變化
我就自責自己
老世就得把口,叫員工動手做

如果自己跟開,會唸到
又係到責怪我唸唔到
冇心做
真係吔狗屎

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-3 11:03 PM 發表

蝕錢自己 ...
講到尾都係錢
要大把錢流動俾你蝕
蝕到咁上下,醒咗
先賺

如果可以一炮過成功就唔同啦

同我假如我做咗boss
我唔會請人
因為我知請一個為自己賣命既人好難
唔敢相信人

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->