最新帖子

最新回覆

[聊天] ,,,,,

,,,,,

寄人籬下就低聲下氣d,一係你咪自己搬出去囉。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 20:03 發表

你on9架,你都寄人籬下
有冇受過哩啲氣?

我就算有返工
我都成日聽哩啲說話
家家有本難唸的經,我無係度講唔代表無聽過,

係你連尼d咁小兒科既氣都受唔到,仲話受出面職場哥d?!

慳返啖氣打鋪機就當乜都無聽過啦。。。。。。。。。

唔一齊食飯咪得囉
你有能力自己食飽飯先番屋企
番到去就訓教
邊會煩到你
ˊ_>ˋ一個人喜歡你的程度,一般和他回你短信的速度成正比。滝澤ローラ ♥

發埋哂d公主病脾氣,問題仍然得唔到解決,咁有用咩?!

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 20:45 發表
我老母成日話我就快30歲人都嫁唔出

但我睇佢婚姻都唔係好幸福
因為我老豆好大男人
我老母又鍾意聊交嗌
兩個成日嘈交,吊曬老母閪咁,
咩粗口都出來
我睇得出我老豆都算,
話同你嘈曬鳩氣,收口啦
我老母聊返著個火,再嘈過
好 ...
咁你事實的確係到而家尼刻都未嫁得出,

當然你可以明日求其搵個男性嫁左佢而塞住佢把口,但咁樣自己又會開心咩?!

一早同你講過,周圍咁多人,咁多把口,佢地講乜你都控制唔到,

做乜要浪費時間聽佢地講,仲要攪到自己唔開心,然後就成身負能量,

你想做乜都唔會成功啦。。。。。。。。。。。。人類總是重複相同的錯誤,而且不知悔改

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 20:54 發表

認同你,我再頂唔順,會咁做
27歲仲痴屋企食飯
都係廢柴一名

但我想慳錢呀
未搵到正職都求其搵d包食既兼職,

好似近幾日我去d酒店做PT,都會俾時間我食飯,

走之前又食多餐,根本唔洗錢,食幾多都得。。。。。。。。

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 20:55 發表
仆街,你叫我點發奮都租唔到屋企住啦
揾萬二
交完租金等食屎啦 冇飯開
咁咪係囉,眼前你只有兩條路,

一,忍,

二,做屋企最大哥個,令所有人唔夠膽講你

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 20:58 發表

嫁唔出就要歧視我呀
唔夠靚女,優秀
父母俾哩啲基因我架喎
基因的確無得改,但好多後天因素都係自己既每一個選擇而導致今日既自己,

你自己又有無反思過自己點解有今日啊?!

勸你而家都係早日平復心情,因為你既將來就係由今日既每一個小選擇而決定。。。。。。。

今日草多一蚊,明日多一蚊洗,

今日用多一蚊,月尾唔好又周圍借。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-1-4 08:45 PM 發表
我老母成日話我就快30歲人都嫁唔出

但我睇佢婚姻都唔係好幸福
因為我老豆好大男人
我老母又鍾意聊交嗌
兩個成日嘈交,吊曬老母閪咁,
咩粗口都出來
我睇得出我老豆都算,
話同你嘈曬鳩氣,收口啦
我老母聊返著個火,再嘈過
好 ...
好心你體會下阿伯友嘅苦心好無?
養左你20幾年,唔望你出類拔萃
起碼都要有能力照顧自己

你唔諗下佢生你出黎,都花過唔少心力去養你
係,可能佢唔識表達,唔識講咩道理
但佢都盡過最大努力
俾飯你食,供你讀書返學

我嘅意思唔係話叫你要做到好乖好孝順
但起碼都盡下努力
唔好要佢為你擔心
生活艱難
更何況你仲有細佬妹
佢仲未可以真正放低自己個重擔

老實講,我同自己父母關係都唔叫好
平時都好少同佢地交流
為左搵食,好多時收工佢地都已經訓左
朝早係返工前見佢地個半粒鐘
打電話同我講野我都係講幾分鐘就收線
但我都盡量希望自己嘅事自己搞掂
唔好要佢地擔心

人大左,過左廿幾歲要開始自立
父母終有一日要離開你
終有一日你要自己面對好多問題
到時你會明白,點解父母會咁煩,咁躁
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->