最新帖子

最新回覆

[聊天] 我又做咩唸返溝仔哩條不歸路?

我又做咩唸返溝仔哩條不歸路?

講真,你溝得仔結得婚
就要生baby啦
唔生,多數會離婚

只有1%既夫婦有共識唔要小孩

基本上99%都會生B

痴線,生B咁撚痛
都算,痛幾粒鐘
我忍

問題係
生完又教又養
負責任

唔好搞我

但單身好撚寂寞

關於撚寂寞!

今日「矽膠」幫到你!

女人排卵期前後的~激素影響鬧情緒!

習慣了!就好了(>﹏<)
偶發性淫婦~!!  人妻多誘惑!

引用:
原帖由 chenfala 於 2019-4-4 02:28 PM 發表
今日「矽膠」幫到你!

女人排卵期前後的~激素影響鬧情緒!

習慣了!就好了(>﹏
大夫,您都有研究「矽膠」的?
係咪叫Silicon?
醫療上好像有些都有用Silicon做的,所以比較貴,因此以下的情況,您認為岩唔岩?

話說,我見到「矽膠」手套和一般焗爐手套,應該全都係中國出的,那式的「矽膠」手套合我口味,不過比一般焗爐手套貴好多。就算係中國出的「矽膠」,價錢都唔便宜。

假如我買焗爐的話,都係買一般唔貴的,那些就像冇牌子,因此我就害怕觸電short親,於是「矽膠」手套就算比較貴都應該選擇「矽膠」?

大夫,您知道怎樣從外表上分得出係真假「矽膠」?
「矽膠」唔會便宜得去邊,所以貴些應該係真「矽膠」?
買了之後,要感覺佢受唔受熱?才知道真假?

就係若那「矽膠」能防熱的話(開頭應該試蒸魚,戴了之後搬條魚出黎,然後看下有冇燙親),又能唔怕觸電short親,大夫會否認為都係唔好買錦質手套,買「矽膠」好?

「矽膠」係咪都算係膠,所以膠會防靜電?

又或者有些「矽膠」能放入焗爐,只有個溫度唔好咁高,問題係「矽膠」有顏色,所以真的冇問題?
「矽膠」能重複用,所以「矽膠」真係可以考慮?就算係中國貨?

引用:
原帖由 冷豔暴龍 於 2019-4-4 01:18 PM 發表
講真,你溝得仔結得婚
就要生baby啦
唔生,多數會離婚

只有1%既夫婦有共識唔要小孩

基本上99%都會生B

痴線,生B咁撚痛
都算,痛幾粒鐘
我忍

問題係
生完又教又養
負責任

唔好搞我 ...
搞掂你自己先啦
咁快諗生仔
未來的一切~~無法掌握
一切只是命運~~
所有的人和事...
終究都是一個"緣"字

引用:
原帖由 積加-Zengar 於 2019-4-4 03:18 PM 發表

搞掂你自己先啦
咁快諗生仔
您唔話吓十幾歲啲初嘗禁果的媽媽?

她們比我更冇能力

『矽膠重點』..都是『膠』..磨多易啜損.『紅腫熱痛皮玻腸E生』.所以『矽膠』配『KY』是生活常識..

價錢差太遠,仲係一隻計,所以買一雙就更係貴貴,加上冇咩用到,我恐浪費,可能內裡戴latex膠套然後就毛巾托出黎。
只係假如佢能轉著燒雞,那式的「矽膠」手套又好像好適宜,加上「矽膠」可以摸食物,所以有此感。
我仲感到,冇必要買焗爐添,假如買焗爐仲有其他工具要買,另外人係貪的,在這之前又有工具應該買先。情況食多唔好。

我又啃魚骨添,不過吐到出黎,唔係就唔知了。
其實焗爐那些都感到係奢侈品,加上好多時候買買買,在未來會感到非常後悔,好多真係不慎消費,只怪自己冇腦,最難過的係,那買買買的,如今我有感到就像垃圾,棄之可惜,留又冇麼用。又或者我感到,其他更係必需品,反而冇買到或做到。
可能以上的係創傷後遺症和等等原因,搞到我買一樣野,會睇睇不同的資料,冷靜好耐,就算那樣有些買了,唔ok,我都拿去退。
因為那時11言做,然後我有機會叫15做,所以我都買了一些,但係咁耐都冇做,我都唔想積聚的,但係總係冇辦法,誰叫東西會壞。那些係更換的話,我就冇咁心理變態,但係增添的呢,我就可能感到,日本有堆積病,那係因冇安全感所致,本黎我知道堆積病後,都有買買買,唔知因咩,就係突然感到唔應該堆積,或者可能因為福壽論,就係佢言,您買了都係藏在那,然後都係惹昆蟲……,之後好多文章都告知,要捐。奈何,買了的拿去捐,我之後就唔會買,留著係因唔想再買。想想係因當初唔好買先、亦唔好買咁多……。仲要係要爛到曬先好買,又或者勤勞d,唉,又或者因hea心。
做人難道不經一事不長一智?不過就算真的有長,真的係好遲好遲了……。

「矽膠」浪費摸食物!

「嘗試打J」汥出生理性食物!

做蛋糕整薄餅!囡都讚好味!

寫寫都冇做到。
因為要熱爐先,然後安裝轉,有可能摸到雞係因為空間細,安裝要時間。
應該有送夾,都係安裝用夾我做唔到。
其實好耐以前都冇膠手套,所以用錦的耐熱,應該冇問題的。
都言我consider買的係便宜唔係名牌,那款的矽膠手套好像一次過解決了有可能的情況。
Short親可能會彈開,唔知撞到咩。

唔識用,可能會受損、致命的,所以因我寫寫就想買來試的話,我就感到,
睇上黎係那樣,但係就像做包等等,真係冇一次就做到的。總之做人就痛苦多。

同咪買好可能便宜過自己整,因為要好長時間。那些時間一樣,整一堆,您時間一樣,但整到一個而已。

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->