最新帖子

最新回覆

[聊天] 其實成功以自己魅力姣到男doy又真係好有成功感既

其實成功以自己魅力姣到男doy又真係好有成功感既

可惜我永撚遠對哩方面都感到挫敗感

咁怪得之啲女人咁鍾意曬命有幾多條doy溝佢

有好有壞
水性楊花發姣的女人始終都冇好下場

想當年我讀中學初一時,我都發姣
小息專揾男同學玩
唔知係咪樣衰加成績差問題
啲男doy趕我走
仲話我好煩,話我豬扒俾女同學話我姣婆,話我樣衰鞋抽臉都發姣

然後成績太差,主科中,英,數不合格
被踢出校

之後我係現實生活都少咗聊男doy了

有種自卑感

我慶幸係我讀初一,13歲就知道發姣係件唔啱既事
並且開始收斂了

到讀了大學
可能變靚了
多人讚我好樣
就嘗試學電視劇啲劇情ff

學女主角表白
表白前仲幻想自己會好似電視劇女主角咁實得米

點知現實好撚殘酷

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2019-4-16 09:39 PM 發表
到讀了大學
可能變靚了
多人讚我好樣
就嘗試學電視劇啲劇情ff

學女主角表白
表白前仲幻想自己會好似電視劇女主角咁實得米

點知現實好撚殘酷 ...
覺得我冇女人味唔受溝

唸返起,
我應該唔係真心喜歡佢地,只係扮同逼自己喜歡佢地
只想試吓自己魅力,有幾大魅力

賤格講句想收兵,測試自己吸引力

你地即管笑鳩我
係我ugly問題

但因為ugly,阻止我做錯事

俾你靚十年,廿年,卅年又點?!

日對夜對,感情變淡只係遲早既事,

倒不如搵d人地無而你獨有既野去綁定一個人,更實際啦。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 風聲 於 2019-4-16 09:51 PM 發表
俾你靚十年,廿年,卅年又點?!

日對夜對,感情變淡只係遲早既事,

倒不如搵d人地無而你獨有既野去綁定一個人,更實際啦。。。。。。。。。。。 ...
你永遠唔會明白無論你幾獨有,都唔會贏過一個大胸姣婆既攻勢

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2019-4-16 09:52 PM 發表

你永遠唔會明白無論你幾獨有,都唔會贏過一個大胸姣婆既攻勢
我的平胸已令我失去婚姻的自信心

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2019-4-16 21:53 發表

我的平胸已令我失去婚姻的自信心
既然施主已看破紅塵,不如直接削髮為尼啦,,,,,,,,,,

空大又點?!敵得過時間既流逝咩?!

陳凱琳本身都係平波怪
但生完bb大波咗

引用:
原帖由 可愛暴龍 於 2019-4-16 10:06 PM 發表
陳凱琳本身都係平波怪
但生完bb大波咗
我又決定生bb
雖然我怕痛
但我當戈幾粒鐘既痛做隆乳手術

痛完就會改變人生了
變得更有魅力了

新宿王子大飯店

優惠價:HK$998

原價:1,050

東京新宿華盛頓酒店

優惠價:HK$768

原價:1,018

新宿新城市酒店

優惠價:HK$778

原價:972

HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku

優惠價:HK$861

原價:1,013

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,Qoos.com 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。Qoos.com 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。
Javascript -->